Автобус се вряза в бетонна ограда до пристанище Бургас

Автобус на градския транспорт с пътници се вряза в бетонната ограда на ИАРА до Пристанище Бургас, като преди това помете две коли.

От удара е пострадал шофьорът на едната кола, но е контактен. В автобусът е имало пътници, но те са невредими.

image0 (9K)

При завой шофьорът на автобуса с номер 11 губи контрол над превозното средство и се удря в автомобила, който се е движел с предимство. Това обясниха хората, очевици на случилото се, съобщи БНР. Районът е особено натоварен и оживен, в близост има и кафе с външни маси. Хората поясниха:

„От 1000 години говорим, че това кръстовище не е правилно регулирано. Вижте с автобуса какво стана, вижте човекът къде лежи, варненска шкода. Автобусът мина със скорост“.

Още по темата

26 юни 2022 12:01

9

24 юни 2022 11:35

13

23 юни 2022 13:40

5

„Автобусът просто не можа да вземе завоя, излетя от завоя, набра всички коли, които бях наоколо и се спря и се заби в оградата на пристанищната администрация. Никой не успя да рабере причината, просто изведнъж излетя. В автобуса нямаше толкова много хора, може би 6-7 души. Понеже тук е последна спирка и тук трябва да спират, може би затова нямаше толкова много хора“.

Според управителя на „Бургасбус” Петко Драгнев, причината за катастрофата е здравословен проблем на шофьора, предаде БГНЕС.

„Шофьорът ми обясни, че му се е схванал крака и при завоя не е успял да натисне спирачката. За щастие няма сериозно пострадали, разминахме се само с материални щети”, обясни за Петко Драгнев.

Кръстовището до Пристанище Бургас остана блокирано с часове.

https://www.dnes.bg/ … Натисни СПОДЕЛИ, моля!

(Visited 51 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!