НАЙ-НОВИ:

Алекс Сърчаджиева: Когато човек ти липсва, това е за цял живот

Александра Сърчаджиева разкрива душата си пред публиката в новия си спектакъл „На живо“, създаден по събития от нейния личен живот.

Премиерата е след броени дни, а какви са вълненията – това сподели самата актриса в „Денят започва“ с Георги Любенов по БНТ.

Много се вълнувам и много ме е страх, защото всичко започна като една мечта, очакване нещата да се случат и – ето сега… Много ме е страх дали ще се справя, защото наистина искам да покажа себе си – такава, каквато хората не ме познават, с моите битки, сподели Сърчаджиева.

Хората ще чуят неща, които са вътре в мое то сърце от години и които никога не съм казвала през живота си, допълни тя.

„Смятам, че ще помогна на себе си чисто емоционално, защото много се стегнах, когато Иван си отиде и трябваше да го направя, защото имам дете, призна Александра за момента, в който загуби своя любим и баща на дъщеря ѝ – актьорът Иван Ласкин. Обаче много вярвам, че освен на себе си, чисто емоционално ще помогна и на някой друг“, допълни Сърчаджиева.

Човек трябва да е наясно, че винаги има някой друг, на когото му се случват много по-гадни и по-страшни неща. Разбира се, за всеки човек неговите трагедии са най-гадни, но в крайна сметка, това е животът, животът е едно колело, смята актрисата.

Не знам какво означава да надмогнеш страданието. Болката остава завинаги, просто човек се научава да живее с болката. Това, че времето лекува според мен са пълни глупости, когато човек ти липсва, това е за цял живот“, категорична е актрисата.

източник www.dunavmost.com ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Коментарите са изключени.

Най-нови
Left Menu Icon