НАЙ-НОВИ:

Ансамбълът на България грабна златен медал в Баку

Златен медал за ансамбъла на България в многобоя на Световната купа в Баку

Ансамбълът на България в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс. Стефани Кирякова и Ерика Зафирова спечелиха по абсолютно безапелационен начин златния медал в многобоя на Световната купа в Баку!!!

Нашите играха фантастично и в двете композиция и получиха за изпълнението си с 5 топки оценка от 45.550 точки, а за съчетанието с 3 обръча и 2 чифта бухалки – 42.600, така с общ сбор от 88.150 т. съвсем заслужено се окичиха със златните медали, пише Юлиана Кесарова в обобщение на многобоя при ансамблите.

И в двата финала нашите момичета влизат с най-високи оценки!

Среброто заслужено спечели ансамбълът на Италия със сбор от 84.250т,. а бронзовите медали спечелиха представителките на Беларус, които събраха сбор от 81.900 т.

Топ осем допълват 4-то място – Азербайджан със сбор от 81.850т, пети се класира ансамбълът на Украйна със сбор от 77.400, шести – Узбекистан със сбор от 76.150, седмото място зае отборът на Бразилия, които събраха сбор от 75.100 точки и осми се класира ансамбълът на Израел със сбор от 74.550т.

Момичетата на старши-треньора Весела Димитрова и помощник -треньора показаха как трябва да се играе за златен медал – мащабно, силно, артистично и вдъхновено!

БРАВО, МОМИЧЕТА!

Поздравления за състезателките и треньорките, както и за Елица Павликенова – танцов педагог на отбора, Елица Луканова – хореограф на отбора, Деспа Кателиева – директор на националните отбори и разбира се за съдийката ни Филипа Филипова!

източник www.dunavmost.com ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Най-нови
Left Menu Icon