Апел за помощ от „Пътуващите книги на Стара Загора“

„Пътуващите книги на Стара Загора“ с апел за помощ чрез благотворителен онлайн търг, съобщи Радио Стара Загора.

Преди дни „Пътуващите книги на Стара Загора“дадоха начало на благотворителен онлайн търг на книги .  По време на едногодишното си съществуване те  помогнаха на две каузи, а сегашната инициатива цели набиране на средства, с които Сдружението да може да осигури отоплението за офиса си през зимния сезон. Как можете да помогнете или как да се включите в онлайн търга,  може да прочетете тук:
Правила на търга:
1. Всеки има право да предостави книга/и за инициативата, като ги занесе на място в офиса на „Пътуващите книги на Стара Загора“, намиращ се на адрес: ул. „Кольо Ганчев“ 62 – 64, ет. 2 или да ги изпрати до офис на Еконт – гр. Стара Загора, офис Мототехника, за Олга Клисурова, тел. 0898440998. Оставяйте задължително имена и телефон. Тъй като каузата е благотворителна, куриерските разходи са за сметка на изпращащия.
2. Началото на търга е в момента на публикуването на съответния пост, в който задължително трябва да присъства поне една снимка на книгата.
3. Собственикът на книгата определя първоначалната цена. Цените трябва да са възможно най-ниски спрямо продажните в книжарници и търговски платформи, за да има смисъл да се играе за тях. Ако книгата е нова, началната цена трябва да започва от 50% от коричната цена. Наддаването става с предлагане на цена, по-голяма от предходната, като стъпката за наддаване е не по-малко от 1,00 лв.
4. Във всеки търг задължителната информация при публикуване трябва да включва: описание на артикула, състояние (ново, употребявано, със или без забележки и какви)
5. Краят на търга е по преценка на продаващия, но не по-рано от 3 дни.
6. Обявяването на край на търга е минимум 12 часа преди точния час за край на търга и не по-рано от 24 часа от стартирането му.
7. Предаването става след уговорка на „лични съобщения“ в края на търга. Тъй като търгът е благотворителен, всеки сам ще си поеме разходите за куриер, ако купувачът не е от Стара Загора.
8. Книгите трябва да бъдат изпращани до 7 дни след края на търга и не по-късно от 14 дни.
9. Неизпратени и непотърсени книги в упоменатия срок остават във фонда на „Пътуващите книги“ на Стара Загора.
10. Призоваваме да не се качват рекламни страници, както и ненужно спамене на постове. Администраторите си запазват правото да трият такива без предупреждение.
11. Спечелилите книги от търга, които не са от Стара Загора или не могат да вземат книгата/книгите си лично, нека оставят данни за Еконт и книгата/книгите им ще бъде изпратена до удобен за тях офис или адрес с наложен платеж.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.