НАЙ-НОВИ:

Арман Бабикян от блокадата край Стара Загора: Най-гордите старозагорци са тук!

Пиар експертът Арман Бабикян, един от организаторите на протестите от т.нар. „Отровно трио“, вече е на блокадата край Стара Загора. Това се вижда от клип във Фейсбук.

Протестиращите постоянно се увеличават. Има много млади хора, с малки деца, дори бебета. Продължават да се множат палатките. Припомняме ви, че вчера протестиращите искаха да блокират АМ „Тракия“, но полицията им препречи пътя, спирайки ги до летището. Хората прекараха цяла нощ, а на сутринта дори имаше напрежение. Протестиращите изпратиха призив за помощ. Към мястото тръгнаха хора, които да им занесат вода и храна. В момента протестиращите са се отказали от блокиране на магистралата, а само да преминат през нея и да влязат в града през т. нар. „детелина“. Кордонът от полиция също се увеличава, след като се разбра, че е дошло подкрепление от София.

„Най-гордите старозагорци са тук! От вчера са тук и нямат намерение да вдигат блокадата. Стиска им! Този град е изгарял целият и пак се е вдигал!“ – заяви Бабикян. ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Коментарите са изключени.

Най-нови
Left Menu Icon