Астрология – как мъжът Водолей да хлътне по вас?

Ако обичате мъж Водолей, може да откриете, че има определени неща, които той емоционално иска от вас. Мъжете от този знак са най-известни със своята бунтарска природа и със свободния си дух.

Това може да направи срещите с тях вълнуващи, но понякога изтощителни. Може да почувствате, че Водолеят винаги иска да има надмощие във връзката ви и очаква вие да сте по-влюбена в него, отколкото той във вас.

image0 (9K)

Ако обаче искате да го накарате той да е по-влюбеният, то следвайте тези съвети и той ще бъде обсебен от вас:

1. Бъдете по-недостъпна

Мъжете от зодия Водолей обичат преследването и ще ви намерят за по-привлекателна, ако го играете по-недостъпна. Оставете го да чака и да мисли за вас. Ако той чувства, че го харесвате, но че все още не сте убедена, че той е най-идеалният мъж за вас, той ще направи всичко възможно, за да ви убеди, че е номер едно. Накарайте го да се чуди и да гадае дали е успял да спечели вашето внимание, това ще го накара да се старае още повече. Мъжът Водолей до известна степен е свикнал да получава всичко, което иска, така че да ви преследва ще бъде нещо ново за него. Вие ще сте допълнително интригуваща за него, особено ако и други мъже от общия ви социален кръг ви желаят.

2. Не бъдете ревнива

Мъжете Водолеи като цяло се плашат малко от сериозното обвързване и честата ревност само ще ги отблъсне. Ако нещо наистина ви безпокои, спокойно изкажете притесненията си пред него, вместо да ревнувате прекалено. Това ще го накара да ви обича за това, че сте уравновесена, честна и зряла. Избягвайте да се държите собственически с него и водете открити разговори за това, което ви харесва и което не ви харесва във връзката ви. Това ще е от полза и за двама ви, защото ще постави солидна основа на взаимно доверие между вас.

Четири зодии от китайския хороскоп, които ще имат голям късмет през 2023 г.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Пет зодии, чиито желания ще се сбъднат през първата половина на 2023 г.

3. Изненадвайте го

Малките жестове и изненади са много полезни във връзката с мъж Водолей. Мъжете от този знак жадуват за спонтанност, а изненадите са истинският ключ към сърцето им. Купете му любимата му напитка, без той да ви е помолил, планирайте тайно бягство за уикенда и т. н. – такива неща ще стоплят сърцето му и ще му докажат, че вие сте момичето на мечтите му. Вероятно той ще забележи хубавите неща, които винаги правите за него, и ще се държи по същия начин с вас в замяна.

https://www.dnes.bg/

(Visited 31 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!