НАЙ-НОВИ:

Астроложка предрекла на Даяна американска булка за принц Хари

Дамата е сигурна, че покойната принцеса би се гордяла с по-малкия си син (за разлика от роялистите, които вече събират подписка против Меган Маркъл) и би намерила бързо общ език с Меган

[ad id=“263680″]

 

През 1990 г. принцесата на Уелс Даяна е помолила астроложката Деби Франк да състави подробен хороскоп на синовете й. Тогава Франк забелязала известни странности в съдбата на Хари.

Романтичната връзка на бъдещия крал на Великобритания с американка в средата на миналия век приключи със скандал и отказ от престола. Сега британците сякаш са с по-мек нрав, но мнозина все още трудно си представят престолонаследник (ако ще и пети на „опашката”) да се ожени за момиче от САЩ със смесена етническа принадлежност.

А покойната принцеса Даяна сигурно би се зарадвала. Така поне смята астроложката Деби Франк, предсказала на Хари връзка с американка още през 1990 г…

-->

Деби се запознала с принцесата на Уелс през 1989 г. и двете останали приятелки чак до трагедията през 1997 година. През 1990 г. лейди Ди помолила астроложката да състави звездни карти за всеки един от синовете й. Тогава се установило, че принц Хари го очаква връзка с американка.

По думите на Франк Даяна би се радвала Хари да се ожени за момиче, което наистина обича, вместо да се венчае за типичната според кралските критерии аристократична особа.

Принцеса Даяна в годините, когато е била млада майка

“Меган е точно такова момиче. И тя наистина се възхищава на Хари. И той на нея”, твърди астроложката.

“Даяна винаги говореше за Хари с усмивка и с блясък в очите”, спомня си Франк.

-->

“Тя много се тревожеше за бъдещето му. Много добре разбираше, че енергичен човек като най-малкия й син ще срещне трудности в живота. Притесняваше се дали той ще успее да излезе от сянката на големия си брат и дали при това няма да изгуби своята жизненост, своята палавост”, разказва още Франк.

Спомняйки си за забавните бели на Хари (например избора на дата за сватбата – 26 май, в деня на финалите на Купата по футбол на Англия), можем да констатираме, че лейди Ди е била права да се притеснява.

Астроложката е сигурна, че покойната принцеса би се гордяла с по-малкия си син (за разлика от роялистите, които вече събират подписка против Меган Маркъл) и би намерила бързо общ език с Меган. Може би дори би подкрепила младата актриса и би поела ролята на майка й, която ще остане от другата страна на океана.

Впрочем, по думите на Негово височество, семейство Уиндзор вече е обикнало Меган и тя си е прекарала чудесно на коледното тържество с кралицата.

woman.bg

  ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Най-нови