Бакалова най-сетне проговори за ареста на мъжа си

Повече от месец след като мъжът на Ивайла Бакалова Веселин Денков бе арестуван, тя си позволи да коментира отношенията си с ресторантьора.

Миската никога досега не е говорила за връзката си с Весо Брадата, нито за проблемите му с властта. Според запознати причината да го направи именно сега е, че бизнесменът е бил освободен и реабилитиран, пише Show.bg

„Последният месец за мен и близките ми премина в силно огорчение, обида и невероятен стрес. Свидетел съм на позорна несправедливост. Няма да говоря за журналистически стандарти, за търсенето на истината, за морала и отговорността да информираш хиляди. Винаги съм вярвала ,че журналистиката е призвание … мисия , а не стока …Явно манипулацията е новото нормално“, пише Ивайла в личния си профил.

И добавя: „Когато фактите не пасват, се заменят с измислици. Когато обвинението куца, кръгът на “заподозрени” се разширява, защото е в сила старата максима – “ако не можеш да ги убедиш, объркай ги”. Аз обаче няма как да се объркам, защото знам, че както и да търкалят името ми по известни и не толкова известни сайтове, истината е една – не заменям човешки отношения за личен комфорт. И това ще мине, и отново ще излезе истината. Само, че ще бъде не на първа, а последна страница“.

Ивайла публикува и снимка, на която с Денков танцуват прегърнати и видимо щастливи. Това е първият им общ фотос, който Бакалова показва публично.

Припомняме, че Денков бе арестуван на границата след прибирането им от почивка в Италия. Според първоначалната информация Ивайла също е била задържана, но в последствие се оказа, че това не отговаря на истината.

 

(Visited 22 times, 1 visits today)

image0 (9K)