Бербатов доживя да се срещне с Анди Гарсия на живо

След като милиони пъти беше сравняван с легендарния холивудски актьор Анди Гарсия, бившият капитан на националния отбор по футбол Димитър Бербатов най-сетне се срещна с него и на живо. Разликите помежду им вече са повече от приликите заради възрастта, но благоевградчанинът не пропусна да се снима с него и да сподели това в социалните мрежи.

„Намерихме се! Анди Гарсия няма да може да дойде на мача на 14 юни, но ни пожела успех!“, написа Бербатов с усмивки на страницата си във фейсбук, като направи препратка и към звездния мач на стадион „Васил Левски“ в София.

В последно време Митко обявява на профила си звезда след звезда, които ще доведе в България за благотворителния мач срещу звездната формация на Луиш Фиго. Досега Митко обяви участието на Гигс, Скоулс, Гари Невил и Неманя Видич.

Често световните медии са посочвали приликата между Димитър Бербатов и Анди Гарсия. Много фенове по света също са пускали снимки на двамата един до друг, акцентирайки върху значителната прилика. Още през 2007 година, тогавашният голаджия на Тотнъм бе показан в забавно предаване на „Евроспорт“ като по-млад вариант на холивудския актьор.

Източник: offnews.bg


image0 (9K)