Бербо кара вехт „Мерцедес”

Димитър Бербатов не е сред най-примерните шофьори и докато кара автомобила си, говори по телефона, оплакаха се читатели на „Уикенд”.

Бившият футболист не спазва правилата за движение по родните пътища и смело си води разговори по мобилния апарат докато е зад волана. На кадрите се вижда как Бербо държи мобилката си, вместо волана. Другото, което се набива на очи е, че футболната звезда шофира стар „Мерцедес” C класа, видя ЗАРАТА. Най-вероятно возилото е било някога на жена му Елена и 40-годишният благоевградчанин използва временно старата кола.

image0 (9K)

Кандидатът за президент на БФС е известен с това, че не слиза от поръчковото си „Бентли Континентал GT V8”, което си купи преди 8 години срещу крупната сума от малко над половин милион лева.

Бербо е трудно разпознаваем със стария мерцедес, но пък не можеш да го объркаш, щом видиш сините му очи и изкуствения му перчем с коса.

Бившата звезда на „Манчестър Юнайтед“ не за първи път демонстрира нарушения на правилата. Според негови близки, той често си позволявал да говори по телефона си и да не слага предпазен колан, когато шофира. Бербо се възползвал от факта, че повечето полицаи пренебрегвали нарушенията му с усмивка и срещу един автограф.

 

(Visited 19 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!