Берое привлече бразилски нападател

Бразилският нападател на Гремио Алдемир дос Сантос Ферейра – Ферейриня потвърди, че ще продължи своята кариера в българския Берое пред местното издание UOL, цитирано от ЗАРАТА.

Предстои ми ново предизвикателство в Европа. През следващата година ще играя в България за отбора на Берое. Няма, търпение за тази крачка в моята кариера.

Знам, че отборът, в който отивам да играя има сериозни амбиции да играе в европейските клубни турнири, ако не още това лято, то през следващата година. Берое е много амбициозен проект, с който се надявам да постигна успех. Знам, че в Берое има много латиноамерикански футболисти. Вярвам, че те ще ми помогнат за по-бързата адаптация. Не знам много за българското първенство, но вярвам, че това ще бъде истинско предизвикателство, за да мога да покажа най-доброто, на което съм способен.

Познавам се с Дарлан, с когото до преди няколко месеца играехме заедно. Той премина в Левски. Ще се информирам от него за българския футбол и начина на живот в България“, заяви Ферейриня.

Според информацията на „UOL“ Ферейриня ще играе в Берое под наем до края на сезона.

В Берое работят по изваждането на работна виза на бразилския футболист.

(Visited 16 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

image0 (9K)