Берое пусна билетите за домакинствата с Левски и ЦСКА 1948

Берое пусна в предварителна продажба билетите за предстоящите две домакински срещи на тима. Първият двубой е в събота (30 ноември) срещу Левски в мач от първенството, а три дни по-късно е двубоят с ЦСКА 1948 от турнира за Купата на България.

Този сезон няма да има промяна в цената на билетите и те остават по приложената за миналата кампания схема. Цената в предварителната продажба за всички привърженици ще бъде 5 лв. (от днес), а в деня на съответната среща от касите пред стадиона билетът ще струва 8 лв. Билетите за VIP зоната са по 30 лв. , включително и за деца! Това важи и за двете предстоящи срещи!

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА

Билети за срещата се продават и в Официалния фен магазин на „Берое“, който се намира на стадиона под Аязмото. Магазинът работи от вторник до събота (14:30 – 19 ч.). Почивни дни – неделя и понеделник.

Билетите за мача са в предварителна продажба и на всички каси на eventim в страната. Там се продават всички видове билети. За този двубой е предвидена и онлайн продажба с опция print@home. Можете да отпечатaте своя билет у дома и да го използвате за вход на стадиона.

Билети се продават на и на седемте каси на Eventim в Стара Загора:

1. ТЕХНОПОЛИС – бул. „Никола Петков“ (до Парк Мол)

2. OMV Дезинтегратор – бул. „Руски“

3. ОМV Стара Загора – Три Чучура – кв. „Три чучура“

4. Български пощи – ул. „Св. Княз Борис I“ 81

5. бул. „Цар Симеон Велики“ 105

6. бул. „Цар Симеон Велики“ 112, ет. 2

7. бул. „Цар Симеон Велики“ 119

Входът за деца до 12 години е свободен.


image0 (9K)