Иван Атанасов

От Иван Атанасов август 17, 2022 11:47 Updated

Беседка с барбекю и еко пътека ще правят до с. Рабово

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“, 12 август – 2 септември 2022 г., брой 30/1008, година XIX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани

Свързани публикации

Община Стамболово е подготвила проект „Екопътека “Студен кладенец”, землище на с. Рабово“ и ще кандидатства за получаване на безвъзмездна финансова помощ за него.
От там са обявили пазарни консултации за определяне на финансовата част на проекта.
В него са включени две позиции – за разработка на мобилно приложение и за строителни работи.
Част от изискванията за първата са мобилното приложение е да е разработка на Backend (API) с помощта на NET 6, да бъде създаден компонент за генериране и четене на баркод, интерфейсът да е подходящ за всички видове разделителни способности на таблети и телефони, базата данни да е NoSQL, да може да се инсталира MongoDB.
По втората позиция се предвижда доставка и монтаж на:
– пейка от дървени трупи по детайл;
– на покрита маса с две пейки по архитектурен детайл, изработени от дървени трупи;
– на беседка с дървена конструкция и покрив с покритие от битумни керемиди. Тя трябва да бъде оградена с дървен парапет, служещ и за облегалка на дървените пейки вътре, в центъра и да се монтира дървена маса, а в единия край на да има готов елемент барбекю от бетонови елементи и огнеупорни тухли с прилежащ плот
До нея трябва да води каменна настилка. След като се ориентират за стойността, от общината ще обявят поръчка за избор на изпълнител(и).

Иван Атанасов

От Иван Атанасов август 17, 2022 11:47 Updated