Бившата на Спенс пропищя: Изгорях заради него!

Рапърът Станислав Найденов-Спенс и последната му сериозна половинка – Петра, вече бивша, влязоха в остър виртуален диалог в социалната мрежа.

За напрежението помежду им става ясно от публикуван пост от страна на брюнетката, който разисква накратко отношенията им след раздялата. Както често се случва и този път екс-влюбените влизат в спор за имотни придобивки, заеми и финансови неудобства. Не липсват и ситуации с изневери, любовници и прочее.

„Доживях господин Stanislav Spens Naydenov да ми посвети нещо като рима. Притежавам само и единствено половината от „семейната“ ни къща, за която АЗ теглих кредит… за да живее в нея с една от любовниците си. На колко месеца беше синът ни, като я заведе за пръв път в къщата ни? От кредита остават още 7 години… 38 хиляди лева. Господинът спирал да го плаща. Нищо неочаквано. Бравос, Спенсче, звезда си!“, пише Петра във Фейсбук като прилага скрийншот от публикация на хип-хоп звездата, на която се вижда изхвърлен хляб в кофа за боклук, а над кадъра се редят думи към бившата му.

Рапърът побърза да разясни в последствие, че хляба е бил за техния син Максим, „но от един баща не се иска хляб, искат се пари само“.

За да разкодираме същността на проблема между двамата, потърсихме коментара им. От доскорошната му половинка, с която не са заедно от февруари тази година, разбираме че основната причина за раздялата им са безбройните изневери на Спенс, който в момента дори живее с последната си любовница в общата им къща в провинцията, пише „Хотнюз“.

Петра и Станислав я взели на кредит, като половината от сумата за имота били вложени от нейни спестявания. „Кредитът е на мое име, защото той нямаше как да тегли заради лошо кредитно минало. Разбрахме се, че ще изплаща вноските по погасяването му и затова в документите се води съсобственик. Идеята беше да си живеем като семейство, но взехме, че се разделихме“, обобщава накратко майката на едно от трите му деца, което в момента е на 2 годинки и половина.

Изпълнителят на „Писна ми“ има още един син Найден, който е най-голямото му дете – на 18, както и дъщеря Дея на 10 от първата му жена Антония, която в момента е успешен моден дизайнер. Петра Вълчева пък е завършила психология, но работи в сферата на дигиталния маркетинг и реклама.

„Спенс си търси жена, която няма претенции. Която не го пита къде и какво прави, а в същото време да го обгрижва, но най-вече да не му задава въпроси“, категорична е тя. Семейната идилия между нея и бившият радио водещ продължила общо 4 години, като през последните две и половина са и родители.

„Изневерите беше една от основната причина да прекратим отношенията си. Хващала съм го не веднъж в крачка. Докато се кълнеше, че друга жена няма да стъпи в семейната ни къща, то сега е с новата си изгора в нея“, казва екс-половинката му. Имотът се намира в Мърчаево и все още голяма част от нея е във вид на строеж.

Чашата преляла в последните седмици, когато Спенс обявил, че спира да плаща вноските по кредита. Относно издръжката, която дава за детето си към Петра, в последните два месеца пропуснал, но като цяло казва, че е от малкото бащи, които плащат издръжките на децата си, поне с такива впечатление е останала докато живеели заедно.

Новата жена в живота на хип-хопъра е Зорница Димова. Тя е на около 43 и също има дете от предишна връзка. Работи във фирма като началник сектор „договорни партньори и контрол“.

show.blitz.bg

(Visited 378 times, 1 visits today)

image0 (9K)