Бивши на Благо Джизъса са първи приятелки!

Жената, родила най-много деца на футболиста Благой Георгиев – Христина Витанова, и бившата му съпруга Есмер Омерова, са първи приятелки, научи „Галерия“. Оказва се, че след годежа на Джизъса със Златка Райкова двете му бивши жени са влезли в общ съюз, макар преди това да не се понасяха.

Витанова и Омерова не само се следят в Инстаграм и мило коментират снимките си, но и няколко пъти си ходели на гости. Децата на бившата гимнастичка Йоана и Давид обожавали малкото си братче Елай. Освен това, „Галерия“ забеляза, че татарката е фен на модния бранд на Христина, откъдето очевидно редовно си пазарува.

Припомняме, че Георгиев се раздели с Витанова преди близо 7 години – малко след като се роди второто им дете Давид. 2 години по-късно Благо сключи брак с Есмер Омерова в Русия, а Христина до последно отказваше да пусне децата на сватбата на баща си. Двете дами определено не можеха да мелят брашно помежду си, но в крайна сметка Витанова се примири и отстъпи.

Година след като Есмер дари Благо със син, двамата се разведоха. Футболистът тъкмо започна да затопля отношенията с Витанова и все по-често да се вижда с децата си, когато на хоризонта се появи Златка Райкова. Романсът между двамата се разви бързо и към днешна дата плеймейтката бута количка с четвъртото дете на Джизъса.

Благо-младши от време на време се вижда с Йоана и Давид, макар че Витанова и Златка не могат да се понасят. В същото време любима тема на ексгимнастичката и татарката била именно плеймейтката, срещу която двете се съюзили.


image0 (9K)