Биляна Йотовска се превърна в машина за пари

Стройната красавица със стегната фигура Биляна Йотовска има талант да превръща в злато всяко свое занимание, особено телевизионните си участия. Така станало с изявата й в шоуто на Нова телевизия „Черешката на тортата”, твърдят запознати.

Оказва се, че чаровницата с остър бизнес нюх не е направила почти нищо случайно в предаването. Магазинът, от който е пазарувала, след това е бил надлежно описан в нейната официална страница.

Същото е станало и с продуктите, които е сложила в пазарската си кошница, като се очаква, че за целта е взела хонорар като рекламно лице. След шоуто пък брюнетката обяви, че всички рецепти, които е показала, ще публикува в своя нова книга, която съвсем скоро ще пусне в продажба.

Моряшката блузка, която фокусникът-изненада за гостите облече в единия от фокусите си, пък е същата като един от модели, които Биляна продава в интернет магазин за дрехи. С всичко това тя доказва, че мъжете не случайно завиждат на съпруга ѝ Димитър. Жена му е не само една от най-красивите в страната, но и една от най-резултатните в печеленето на пари, пише „Уикенд“.

 


image0 (9K)