Блатечки вехнел по бившата си жена, с Диляна Попова нещо пак не „мелели“ заедно

Всеки божи ден през последната половин година актьорът Асен Блатечки си посипва косите с пепел, задето е оставил бившата си жена Катерина Горанова и дъщеря си заради моделката Диляна Попова. Това твърдят пред „Галерия“ източници от театралните среди, на които Блатечки признал колко нещастен се чувства с Диляна.

Двамата постоянно се карали, били като куче и котка и никой не отстъпвал. Докато Катерина дълги години покорно проявявала разбиране към трудния характер на Асен, Диляна след всеки скандал грабвала детето и се изнасяла от дома им. Близки до актьора разказват, че се е случвало със седмици да не вижда сина си Борил, тъй като Попова му била обидена и не си вдигала телефона. Именно след подобен скандал двамата се разделиха малко след раждането на Борил.

Тогава Блатечки поиска прошка от Горанова и отново заживяха заедно, но явно някои рани никога не зарастват. Режисьорката така и не успя да преглътне изневярата и унижението и с Асен се разделиха окончателно.

От началото на тази година Блатечки и Диляна отново се събраха, но трудно мелят брашно заедно. За сметка на това пък Катерина, която вече има нова връзка, цъфти от щастие и изглежда невероятно. Тези дни „Галерия“ се сдобила с нейна снимка по бански, на която режисьорката демонстрирала перфектни форми от красив гръцки плаж. Катерина била дори по-слаба от дъщеря си Катя, която е едва на 18 години. А според някои бившата на Блатечки даже надминава по хубост и сексапил топ модела Диляна Попова.

„Явно новата любов й се отразява доста добре“, коментират нейни близки. Както „Галерия“ писа, Горанова има сериозна връзка със свой доста по-млад колега от театралните среди. С гаджето си в момента на почивка в Кавала заедно с дъщерята на Блатечки – Катерина. Миналия месец пък я заведе на екскурзия в Рим.  Горанова и Асен живееха на семейни начала повече от 15 години. Въпреки многото слухове за изневери с фенки, секс символът на българското кино бе категоричен, че обича единствено жена си и дъщеря си. По време на снимките на „Стъклен дом“ обаче се плъзнаха упорити слухове за афера между Диляна Попова и Блатечки. 2 години по-късно актрисата призна, че е бременна от Асен.

 


image0 (9K)