Блатечки и Марта Вачкова отварят чакри с масажи, Елен Колева лекува с космоенергетика

Асен Блатечки и Марта Вачкова със звездите, които се отварят чакрите са специализирани масажи, показа проверка на Телеграф.

Тайната на здравия дух и тяло разкри самата тя с кратко клипче в социалната мрежа.„Изключително съм доволна, защото е отпускащо, намества чакрите, помага физически и психически да се отпуснеш и да се отървеш от стреса. Много добре ми подейства“, споделя тя с усмивка. „На края, след масажа има специален ритуал и с купи от стъкло и метални, които издават приятни звуци, като музика. За мен е много важно да се доверя на човек, който си разбира от работата, да ми е приятно, а не отблъскващо“, казва още Марта.

Нейният терапевт е пътувал много по света и се е обучавал при различни хора. Той посъветвал актрисата да разпуска и с разходки сред природата в компанията на близки приятели. Сега тя намира повече време за себе си, тъй като приключиха снимките на хитовия сериал „Откраднат живот“.

Секссимволът на българското кино Асен Блатечки публикува любопитни кадри в развлекателната платформа, видя ЗАРАТА. На тях той позира гол, покрит до кръста, докато млада дама го масажира. Фотосът е уловил и леката усмивка на артиста, който рядко прави последователите си съпричастни в случващото се в личен план. В личната си страница масажистката също качи снимка с Асен, разкривайки, че му е правила релаксиращ масаж и козметична процедура на лицето.

Елен Колева дори смени името си на Елена Калевска, за да започне на чисто.

От месеци насам тя се занимава с космоенергетика като дори има свой кабинет, в който приема пациенти. Дейността и представлява метод за лечение на хора, растения и животни на базата тяхното биополе. Колежката „Шивачки“ Виолета Марковска също превърна йогата от свое хоби в професия. През 2014 година записва следдипломна квалификация към Българска федерация по йога.

Фолк изпълнителките Райна и Есил Дюран пък от години не крият, че се зареждат с енергия от природата и по-специално от дръвчетата. Красивите дами прегръщат дърветата а Райна дори често засажда такива.

 


image0 (9K)