Блатечки купи огромен апартамент на пъпа на София

Апартамент 122 квадрата в центъра на София за 391166 лв. купи Асен Блатечки. Сделката е осъществена в края на миналата година с ипотечен кредит, а в момента актьорът обзавежда новия дом. Покупката е на името на актьора, сочи справка в имотния регистър. Това е първото общо семейно жилище, в което се нанасят Асен, манекенката Диляна Попова и синът им Борил. Само преди дни красавицата признава интервю, че двамата с Блатечки са заедно и дават втори шанс на любовта си.

В знак на сериозните намерения на актьора към семейството му той предприема стъпката да купи просторното жилище, което се намира на софийската улица „Уилям Гладстон”. Макар жилището да е купено с кредит от актьора, той е осигурил стабилна първоначална вноска.

За да зарадва Диляна, Асен е вложил всичките си спестявания през годините. Двамата дълго са търсили подходящо място, където се установят заедно. Основното изискване и на двамата било жилището да е на възможно най-централна локация. Диляна се заела с обзавеждането, като най-голямо внимание отделя за обособяване на просторна детска стая на Борил.

В интервюто си Диляна призна, че двамата са преминали през много тежки моменти. Моделката и актьорът се влюбиха още през 2011 година, по времето на снимките на сериала „Стъклен дом”. По това време Блатечки е обвързан с режисьорската Катерина Горанова, с която имат дъщеря.

По-късно Диляна прави опит да избяга от семейния Блатечки и заминава за няколко месеца в Африка. Разстоянието не помага на двамата и през 2014 година моделката официално потвърждава че с Блатечки ще стават родители.

Блатечки се разделя с Катерина, но съвместният живот с моделката не върви. Разкъсан от угризения между двете семейства, Асен напускат Попова. Самотна и изоставена Диляна друго се опитва да започне отначало. Заради общите грижи за сина им Борил двамата с Блатечки запазват добрите отношения и постепенно се сближават отново.

Макар Диляна да потвърждава едва сега, двамата дават рестарт на връзката си още преди две години. Тогава актьорът се нанесе в жилището на Попова и Борил и двамата си обещаха да започна отначало. Дъщерята на Блатечки е вече голяма, познава по-малкия си брат. Катерина Горанова също продължава живота си и има нов мъж до себе си, пише „България Днес”.

 

(Visited 7 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

image0 (9K)