НАЙ-НОВИ:

Божков: Връщам се преди изборите

Божков обясни, че ще се върне най-късно няколко дни след изборите и най-рано още преди изборите

Бизнесменът Васил Божков обяви, че се връща в България и не се страхува от евентуалното си арестуване още на границата, защото има кандидат-депутатски имунитет. Той направи това изявление в предаването в „ЕвроДикоф“, в интервю пред Сашо Диков и журналистът Станислав Цанов, автор на YouTube предаването „Напред и нагоре“, пише Сега.

Божков обясни, че ще се върне най-късно няколко дни след изборите и най-рано още преди изборите. От думите му излезе обаче, че обмисля връщане преди вота, но нямало да каже точно кога, заради мерки за сигурност и безопасност.

Божков отново нападна американските власти, че са го сложили в санкционния списък по закона „Магнитски„. В същото време той обаче обяви, че сега може американците да не го искат, но утре може и да поискат да работят с него. Той все пак се оплака, че заради американските санкции като се прибере в България няма да може да си плати дори тока и водата, а дори нямало да има кой да му продаде хляб.

-->

Според Божков неговата партия „Българско лято“ щяла да вземе 18 на сто на предстоящите избори и да бъде в челната тройка.

На въпрос дали ще иска помощ от руснаците, Божков обяви, че те нямало какво да му помогнат и че той брани само националните интереси. Бизнесменът каза, че Путин е силен президент, но и в Русия била диктатура, която обаче все пак била по-мека от тази на Борисов. Божков похвали Тръмп като добър американски президент.

източник www.dunavmost.com ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Най-нови