НАЙ-НОВИ:

Борислав Игнатов разказа истината за неприличните снимки на приятелката си

„Последните дни станах обект на чудовищна лична атака, която удари най-близкия до мен човек. Моментът е тежък, но смятам, че обществото трябва да знае фактите.“

Това написа в социалната мрежа „Фейсбук“ кандидатът за кмет на София от „Демократична България“ арх. Борислав Игнатов във връзка с публикуването от медия преди дни на лични снимки на неговата приятелка.

Публикуваме без редакторска намеса написаното от арх. Игнатов:

„Последните дни станах обект на чудовищна лична атака, която удари най-близкия до мен човек. Моментът е тежък, но смятам, че обществото трябва да знае фактите.“

„Приятелката ми е невинна жертва на дългогодишен тормоз. Снимки, направени преди повече от 10 години от човек, когото е обичала и му се е доверила, са използвани за шантаж и изнудване от него, след като тя слага край на връзката им през 2011 г. В безсилието и злобата си, той си позволява да разпространи снимките в интернет чрез фалшиви профили, прониква в електронната ѝ поща, и прави всичко, за да я унижи и срине. Тя предприема необходимото снимките да бъдат свалени. Незабавно подава и жалба в МВР, към която предава и флашка с разпространените против волята ѝ снимки. Следствието обаче остава без резултат. Сега, когато тези снимки се тиражират, ние разбираме, че те не са изчезнали и вече се превръщат в инструмент за долнопробна атака в политическа кампания.
Питам се с какво предизвиках такава грозна агресия, която хвърли човека до мен в дълбок шок и срив? Явно си мислят, че всичко е позволено, за да запазят отровното статукво и да откажат нормалните хора да искат промяна. Аз обаче не се отказвам, напротив – ще водя тази кампания с още по-голяма решимост.
Надявам се всичко това да послужи на други млади хора да се предпазят от грешки на кого се доверяват и как се държат в дигитална среда.
Благодаря на всички, които искрено ни подкрепят. Давате ни сили в много труден за нас момент.
Стоя до моето момиче и я обичам.“

Подобни компромати винаги идват от хора, които искат опонентите на техния избраник да бъдат очернени и размазани, както обича да се изразява един от покровителите на недялковщината. За същия покровител се говори, че притежава богата колекция от подобни компромати и това му осигурява господстващо положение в политико-мафиотския елит.

В цялата свинщина обаче има и нещо положително – вече няма съмнение кой – Кой е.

„Защо да си цапам ръцете, като притежавам медии?“ – казал един известен политик. ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Най-нови
Left Menu Icon