Борислав Христов, безразсъдният моторист намерил смъртта си на пътя, оставя вдовица и сираче

Борислав Христов, на 37 години, е загиналият снощи моторист край Асеновград. Мъжът се е движел в група с още шест мотора. Малко преди да катастрофа на мястото на инцидента е имало патрулка на КАТ.

Борислав Христов оставя вдовица и дете – сираче.

Както съобщихме, снощи около 23. 20 часа мъжът се е движел с висока скорост с мотоциклет Панда.

Загиналият не е имал необходимата категория, за да кара мотоциклета, съобщават обаче от МВР. Мъжът е бил на 37 години и според експерти е карал мотора си Панда с висока скорост на задна гума, след което е паднал и тялото му се влачило около 200 метра.

Инцидентът е станал малко преди полунощ на пътя Пловдив – Асеновград. Мъжът се движел в група, а останалите мотористи не разбрали какво се е случило докато не установили, че един от групата го няма. На този етап няма данни за участие на друго МПС в произшествието.

Инцидентът се води самокатастрофирал мотоциклетист на прав участък при опит да вдигне мотора на задна гума. Всички охлузвания, които са по асфалтовото покритие са в порядъка на 200-250 метра. Огледите са показали, че моторът се е движил след падането на тялото. Видимо по машината няма материални щети.


image0 (9K)