Борисов: Кой е Божков, че да се съревновава с нас!?

„Това им е играта на тези хора. Никога никой не съм пращал там, нито ще им коментирам играта“. Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод атаките на обвиняемия бизнесмен Васил Божков, който се укрива в Дубай.

„Искам да се види направеното. Направили сме фантастични неща за сто години напред. След месец и половина софиянци ще имат възможност да се возят на метрото. Накарах Младен Маринов да я набере и я видях бюлетината. Те продължават, защото това им е играта. Кой е той да се съревновава с нас?“ – посочи Борисов.

На въпрос защо Божков атакува Арнаудова, той отвърна: „Защото я харесва най-вероятно. Аз искам да показвам направеното, не отговарям за никой друг“, заяви още Борисов.

„Вчера обясних достатъчно, на този етап няма да говоря. Лично е, но атаката цели друг човек“, изказа се лаконично пиарът на министър-председателя Севдалина Арнаудова, която вчера бе атакувана от укриващия се в Дубай Божков.

„Ако той смята, че има доказателства, да ги дава и да се приключва този панаир“, каза от своя страна финансовият министър Владислав Горанов. „Целта е дискредитация, защото той смята, че ние имаме вина за проблемите, които има с правораздавателните органи“, категоричен бе той.

(Visited 6 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

image0 (9K)