Борисов ще свали Сглобката, но не още

Борисов ще свали Сглобката, но не още
Борисов ще свали Сглобката, но не още

Снимка: БГНЕС

Предизвикаха сами реакциите. Това е продължение от серията на аматьорството и липсата на усет за настроенията в обществото. На 15 септември изтичаше забраната на ЕК. Защо трябваше два дни по-рано да се внася в българския парламент? Продължаваща тенденция на неможене и на , коментира в БТВ политическият анализатор Георги Харизанов.

Още по темата

19 сеп 2023 09:58

218

19 сеп 2023 09:38

29

„Полша е случай, където има избори. Основните избиратели на „Право и справедливост“ са в селата. Съвсем друг е случаят в България. Производителите смятат, че трябва да им се плати над пазарната цена“, посочи икономистът Евгений Кънев.

„Най-добрият начин за политическо дълголетие и 12 години във властта е, каквото кажат фермерите да им се удовлетвори. Ако искам да съм държавник, не мога да позволя такова разстройство на пазара, при което преработвателите да страдат, заетостта да страда, БВП да страда, да има по-висока инфлация, по-малко бюджетни пари. Държавническите мерки са непопулярни“, коментира икономистът.

„Борисов ще ги свали, но не ги сваля още. По учебник правителството действа така, както не трябва да се действа“, обяви Андрей Райчев.

https://www.dnes.bg/

(Visited 63 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.