Боряна Калейн: Надявам се да покажа максимума и да спечеля

 

Боряна Калейн не крие амбициите си за медал от Световното първенство по художествена гимнастика в Китакюшу, Япония. Шампионатът стартира в сряда, 27 октомври, и ще се излъчва по БНТ 3, научи ЗАРАТА.

image0 (9K)

Българската представителка проведе много добра подиум тренировка по-рано днес, която ѝ дава увереността за отлично представяне и в състезателните дни.

„Чувствам се много добре, напълно подготвена съм за състезанието, което започва в сряда и нямам търпение за него“, сподели гимнастичката, подготвяна от треньора Марияна Памукова.

Специално за БНТ Боряна Калейн сподели, че ако изиграе своите съчетания с максималната трудност, която е заложена, може да спечели златните медали.

„Да, смятам се за основен претендент за медалите на това първенство, надявам се да играя само както аз си мога, да покажа максимума на съчетанията си и да спечеля”, допълни Калейн.

Световното първенство започва в сряда, 27 октомври, и ще продължи до 31 октомври. Освен Боряна Калейн, в индивидуалното ще ни представя и Татяна Воложанина.

Финалите ще се излъчват на живо по БНТ 3, като още в сряда ще се разпределят първите два комплекта медали – на обръч и топка. Прякото предаване започва в 13.10 часа.

Участие в шампионата ще вземе и българският ансамбъл. За момичетата на Весела Димитрова това е последното състезание.

(Visited 57 times, 2 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!