Брутална чистка се вихри в „На кафе“

Подмяна на екипа на будоарното предаване на Нова телевизия „На кафе“ се извършва в момента.

Водещата Гала и колегите й са разпуснати в летен отпуск, но през семтември не всички ще се завърнат в студиото в халетата край Нови хан.

Очаква се наесен нови панелисти да заемат местата на познаните на зрителите досега. Преди няколко дни е бил проведен кастинг за нови коментатори в предаването.

За местата на Юлиан Константинов, Ева Веселинова, Кристина Патрашкова, Илиян Любомиров и Андреа Банда Банда са се явили около 20 души. Най-известните сред тях са актрисата Стефания Колева, обичаният актьор и режисьор Владислав Карамфилов – Влади Въргала и шоуменът Иво Танев.

Имената на новите панелисти ще станат ясни до края на месеца, тъй като „На кафе“ се завръща в ефир през септември, въпреки слуховете, че миналият сезон ще бъде последен. Чрез подмяната на панелистите, екипът на Гала се надява да повиши рейтинга си, който сериозно пострада по време на пандемията от коронавирус.

Освен това се наложи и сериозно орязване на бюджета, тъй като кризата доведе до отлив на рекламодатели. А първата засегната от коронакризисните мерки бе стилистката Кремена Халваджиян, с която шоуто се раздели.

Панелистите в гореспоменатия екип изкараха два сезона в „На кафе“. С пост в социалните мрежи Ева Веселинова с половин уста намекна, че кариерата й в „На кафе“ приключва още след последното предаване на 31 юли, пише „Ретро“.

 


image0 (9K)