Български болногледачки задоволяват чужденци с увреждания в Швейцария и Италия

Наши българки задоволяват сексуално чужденци с увреждания в Италия и Швейцария, разказват роднини на препатили българки, пише „Телеграф„.

[ad id=“225664″]

Жените се срамуват да разкажат историите си, защото повечето от тях са се съгласявали да изпълняват условията на работодателите си заради нуждата от пари. За допълнителните задължения на работещите като болногледачки потвърди и шефът на Агенцията за българите в чужбина Петър Харалампиев. Той разказа за 56-годишна шуменка, която е подала сигнал.

Жената работела като болногледачка в Италия и била принудена да облекчава италианци с увреждания, които не могат да мастурбират сами. В началото се съгласила да задоволява младежи, но когато се наложило да го прави със старец – не издържала. Същата практика съществува и в Швейцария, потвърждава Харалампиев.

[ad id=“237001″]

Средно заплатата на болногледачка варира между 900 и 1300 евро, с допълнителните услуги обаче се изкарвали по 200 – 300 евро отгоре.

Сигналите за нередности не спират до тук. Известен е и случай на жена, която е била принудена да стои денонощно до мъж, болен от малария. Когато заминавала жената от пловдивското село Дедово дори не е имала договор за командироване от българската фирма, която я изпраща, а само за работа на 4 часа. Там обаче реалността се оказала различна. Когато разбрала за опасната болест, поискала да си тръгне и договорът и бил прекратен, но заплатата й останала неизплатена.

Преди хората да заминат да се запознаят с правата си, съветват от КНСБ. По проект с Германия, експертите дават безплатни консултации, свързани с работата там на тел. 02/4010442.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

image0 (9K)