Валери Симеонов щял да бори ДПС, но не и Пеевски

Тв водещата Люба Кулезич потърси отговор от патриота Валери Симеонов за неспазеното обещание неговата партия да изгони ДПС от парламента. Точка първа от програмата на НФСБ е премахване на най-вредната партия ДПС и нейното отроче ДОСТ, припомни самият Симеонов.

На въпрос обаче защо Пеевски все още е в НС, той отговори: „Искате да го взривим или да го заколим ли?“

„Пеевски стана символна фигура“, заяви Кулезич, с което депутатът се съгласи.

„Какво е тогава Пеевски?“, продължи да пита водещата.

„Олигарх, който няма нищо общо с ДПС и който реализира печалби на гърба на държавата“, лаконично отговори Симеонов.

„Защо е в парламента тогава?“, попита отново водещата на „Честно казано”.

„Питайте тези, които са гласували за него. Те гласуват под команда. И едно магаре да вържеш и покажеш, пак ще гласуват за него, а после то ще седи на първия ред в парламента“, измъкна се Симеонов.

Той коментира и скандалното коалиране с Волен Сидеров. „Нямаме принципни различия с Волен Сидеров. Вече сме на възраст, над 60-годишни сме, хората се променят. Правим го в името на България”, обясни той.

На въпрос дали ОП се финансира от Русия, депутатът отговори отрицателно.

„А, защо на 3 март се развяваше руско знаме от вас?“, попита Кулезич.

„Не знам, не бях тук. В средите на НФСБ няма любов към Русия. Питал съм Сидеров дали е финансиран от Русия, той отговори с „не“, каза още Симеонов.

На въпрос дали управляващите контролират медиите, той отговори: “ И Би ти ви и Нова обслужват управляващите и  хора като Пеевски. Красимир Гергов имаше акции в Би ти ви, след което ги продаде. На Пеевски. Това обяснява много неща. По поръчка на ДПС е разпоредил акция срещу мен“, завърши разговорът Симеонов.

(Visited 8 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.