НАЙ-НОВИ:

Вариантът за есен 2021 – монохромен грим

Вариантът за есен 2021 - монохромен грим

Снимка: IStockphoto

Нека си го признаем! Макар да ни се иска, в следващите няколко месеца няма да успеем да водим живота, който имахме преди. Затягането на мерките отново ни лиши от ходенето по заведения, както и посещение на всякакви масови мероприятия.

По този начин спортните дрехи и оставането вкъщи отново са на преден план. Въпреки това, всяка уважаваща себе си жена трябва да се грижи за своя външен вид и гримирането от време на време е повече от необходимо – за повече самочувствие и повдигане на настроението. Но тук идва въпросът нужно ли е да сме с опушени клепачи и плаваща очна линия до магазина?!

Все повече световноизвестни гримьори насърчават използването на мултифункционални продукти. Така имате само една опаковка в несесера или джобчето в дамската чанта, която не заема толкова много място и може да се използва например за червило, сенки и руж.

За няколко минути може да промените вида на лицето си, като нанесете нежен монохромен грим. Просто си избирате един нюанс, за предпочитане матов и го поставяте върху устните, бузите и клепачите си, обяснява пред Stylist Джесика Кон.

Вижте още за монохромния грим в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Източник: https://www.dnes.bg/………………. ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Най-нови
Left Menu Icon