Венета Райкова доскоро e живяла в истински кошмар

В продължение на 30 години ежедневно е страдала от силно главоболие, което не успявала да го пребори с хапчета.

Лекарите така и не могли да й поставят категорична диагноза, въпреки че няколко пъти се подлагала на ядрено-магнитен резонанс и други изследвания. Спасила я единствено иглотерапията при известен специалист в областта.

Райкова и до днес не спира да хвали доктора, който я излекувал с класическа акупунктура и други по-модерни методи, включващи миопунктура – съвременна диагностична и терапевтична система, чрез която  тънки игли се въвеждат с хирургическа прецизност в най-дълбоките и труднодостъпни мускули на тялото. Така Венета се изцерила не само от силното главоболие, но и от болките в гърба и кръста.

„Нов човек съм, откакто се запознах с доктор Стивън Нинов, затова искам отново да му благодаря и да му пожелая да е жив и здрав, каквато съм аз сега благодарение на него! Често отивам в клиниката направо в „насипно” състояние и си тръгвам след минути без болки! 30 години страдах от много силно и нетърпимо главоболие, не са откривали причината, а той за две минути ми го излекува без хапчета, мазила или рехабилитации!”, доволна е Венета.

Докато намери лек за болежките си, Райкова преминала през различни страшни диагнози. Виден столичен медик я наплашил, че има тумор в мозъка, но за щастие се оказало, че е сбъркал. Друг пък я убеждавал, че има проблеми с кръвоносните съдове в главата и шията, но и това било откхвърлено впоследствие.

В миналото е стигала до 3 аспирина на ден заради мъчителните пристъпи на главоболие. Моментите, когато се чувствала напълно добре, били рядкост. Допълнително я тормозели неразположения в областта на кръста, ала накрая извадила късмет и попаднала на специалист, който да я спаси от страданията. „Който има подобни проблеми, да прочете и да се възползва от уменията на този чудодеец! Не е платена реклама, никога не качвам подобни в профила си!”, категорична е Венета.


image0 (9K)