Венета Райкова: Знам си цената, няма да работя без пари!

Венета Райкова не се е отказала от телевизията, но отлично знае цената си и отсича, че няма да работи без пари, научи ЗАРАТА.

Райкова е била затрупана с предложения за различни предавания, но заплащането не я устройвало.

„Просто в момента няма добро финансово положение. Имам предложения от продуценти, които казват: „Ами влез ми в положението. Сега е криза. Съгласи се за по-малко пари.”  Свали си от хонорара, това, за което преди си работила… Аз не смятам, че трябва да го направя, защото в края на месеца, когато дойдат моите сметки, нали аз не казвам на „Топлофикация”: „Криза е, влез ми в положението, защото аз съм влязла в на някой друг положението”.

Изчаквам да дойде подходящ момент, да бъде оценяван подобаващо труда на повечето хора. Да, наистина трудно е на всички нас, но трябва да имаме достойнство и да очакваме труда ни да бъде подобаващо заплатен”, сподели Венета Райкова преди дни в „Шоуто на Николаос Цитиридис”. Тя подчерта, че не е необходимо на всяка цена да е на екран и да прави компромиси с това, което се иска в момента от нея, писа Уикенд.

Цяла година е отказвала да гостува на Николаос Цитиридис. Ето, че малко преди да празнува 47-мия си рожден ден, който е на 2 май, Венета е склонила да се появи заедно със сина си в шоуто. На 2 май тя ще гостува на Жоро Любенов в предаването му в ефира на БНТ. И на него отказвала, даже няколко години, защото все си мислела, че няма какво интересно да му разкаже. „Но сега има повод. Тази година се навършват 30 г. откакто направих първия си репортаж в БНТ, темата беше „За и против църковните бракове”, беше Коледа. А сега на Великден, на рождения ми ден, ще поговорим какво се случи в живота ми за тези 30 години – за вярата, за чудесата и за чудотворните места!”, сподели Венета.


image0 (9K)