Венета Райкова: Не 2, а 5 хиляди лева струва почивката ми!

„Този хотел за 1700 лв.? Сериозно? Свършиха ли проблемите в държава, че цяла седмица сериозните журналисти се занимават с моята почивка? Не ги преписвайте, моля, не падайте на тяхното ниво! А си проверете информацията в сайта на „Тез Тур“, на които съм заплатила почивката си – в момента почивка тук започва от 5 хиляди и стига до 50 хиляди лв. за кралския апартамент! При необходимост в съда ще предоставя данни от банковата ми сметка за платената от мен сума на 8 юли за пътуването с чартъра на 19 юли! Приятна почивка на всички!“

С тази гневна тирада избухна Венета Райкова и затапи всички зли езици, които лъжат за цаканите от нея пари. Култовата тв водеща е на луксозна почивка в южната ни съседка, но се ядосва на разни „познавачи“, които твърдят, че тя е дала 1700 лв. за хотел.

Докато не пише в мрежата, Венета е заета да събира слънчеви лъчи със сина си Патрик, който изглежда повече от доволен. Водещата разпуска на перленобял и копринено мек пясък, където вместо чадъри има страхотни палми.

Вечер екзотиката и природата отстъпват на изискания лукс – хапването се сервира на тераса с уникална гледка. За разнообразие Венета и Патрик, който е одрал кожата на баща си, понякога вечерят и на маса до гигантски аквариум, голям като езеро.

Източник: BNews.bg


image0 (9K)