Венета Райкова трябва да плати на Юксел Кадриев 30 000 лева до 2 седмици

Тв водещата Венета Райкова е получила покана за доброволно изпълнение, с което я уведомяват, че е наложен запор върху банковите й сметки и възбрана върху единствения апартамент, в който живее със семейството си. Тя трябва да плати 30 000 лева на Юксел Кадриев в 2-седмичен срок. В профила си във „Фейсбук“ тя обясни, че това е заради спечелено дело на втора инстанция срещу нея от водещия на новините на bTV Юксел Кадриев. На първа инстанция Райкова е била оправдана, на втора – осъдена, предстои обжалване пред трета инстанция.

Преди 5 години, в предаването „Горещо“, която тя водеше,  й е гостувала бившата жена на Юксел Кадриев, която е разказала подробности от живота си с Кадриев. Водещият Юксел Кадриев заведе дело не срещу нея, не срещу продуцента на предаването и не срещу „Нова телевизия“, излъчила предаването, а срещу мен. Това, което сега ме шокира, е как за един месец съдия Нели Куцкова взе коренно противоположно решение на това на първа инстанция без събрани нови доказателства“, коментира Райкова във „Фейсбук“.

image0 (9K)

„Като изчислихме с адвоката ми главницата, лихвите и всички съдебни разходи, сумата, която излиза, е около 30 000 лв. Оставен ми е двуседмичен срок, в който доброволно трябва да ги платя? Как се намират толкова пари за 14 дни?“, обясни тя пред „24 часа“, пише dir.bg .

(Visited 3 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!