Венета шамароса бащата на сина си: Никога не съм била влюбена в Тишо!

Пролетта дойде, градусите се вдигат, хормоните са във въздуха и любовта – с тях! Не и за Венета Райкова, която гледа по различен начин на цялата идея за любовта. „Никога не съм била влюбена, не вярвам в любовта“, отсича Венета пред фенове. В типичния си стил тя казва за себе си, че е „мързелива, честна, песимист“.

13 години тя бе в брак с Тихомир Георгиев-Тишо, с когото я свърза участието му в първото родно издание на риалити шоуто „Биг Брадър“ през 2004 г. Тогава собственикът на индийски ресторант бе представен като най-големия фен на водещата на „Горещо“, а в шоуто той заяви, че е лудо влюбен в нея. Покрай една от мисиите в къщата Големият брат подари на участници предмети на техните кумири – Тишо се оказа с жартиери и бележка от Райкова – това бил част от „тоалета“ й за снимките за „Плейбой“.

След края на шоуто той й гостува в „Горещо“, а тя посещава индийския му ресторант. Накрая той събира смелост, за да я покани да посрещат заедно Нова година и в началото Венета Райкова се дърпа, но после склонява и историята им започвa. Няколко месеца по-късно тя празнува рожден ден с Тишо, разхождат се по брега на морето, а той държи в ръка годежен пръстен. Венета приема и през лятото двамата сключват брак в село Бели Осъм по дънки. Отиват при кмета на троянското село да попитат как и кога през август може да сключат граждански брак там. Но впоследствие Тишо пита Венета: „А какво ще стане, ако се оженим сега?“. Така на 20 юли, Илинден, тв водещата става омъжена жена.

Лека криза ги раздруса през лятото на 2007 г., когато се стигна до подаване на молба за развод и насрочено бракоразводно дело. Водещата се изнася от жилището, в което живее заедно със съпруга си, но наесен двамата отново са се събрали и живеят заедно, пише „България Днес“.

Синът им Патрик се ражда през 2009 г. Разводът обаче идва в първите дни на 2018 г. „Приятели, след 13 години брак с Тихомир се развеждаме. Споделям го тук, за да няма спекулации по темата. Разделяме се като приятели, няма трети човек нито от моя, нито от негова страна. Интервюта по темата и двамата няма да даваме, много моля да ни оставите на спокойствие в името на спокойствието на детето“, обяви лаконично тя.

 

 

(Visited 163 times, 1 visits today)

image0 (9K)