Верея остана без основен футболист за гостуването на Витоша

Верея няма да може да разчита на един от основните си футболисти – Осман Балде за гостуването на Витоша (Бистрица) в последния мач от седмия кръг на първа лига, който ще се играе в понеделник от 18, 00 часа на стадиона в Бистрица.
Балде за радост на треньорския щаб не е контузен, но е повикан в националния отбор на страната си – Гвинея.

[ad id=“218001″]
Верея –  има национален състезател – Осман Балде, който в неделя трябва да си тръгне, а мачът ни с Витоша е в понеделник. Той е наш основен състезател и е нормално да сме ощетени в тази ситуация. И без това скамейката ни е къса на този етап, сега отпада и Балде. Ще се опитаме да се справим с наличните играчи. Началният час на срещата също е малко ранен, но каквото е за нас, такова ще е и за тях“, каза  наставникът на Верея Илиан Илиев.
Той е на мнение че предстои тежък мач за неговия отбор, след бурната седмица която изкара отбора. В четвъртък футболистите бойкотираха една тренировка заради неполучени заплати, премии и наеми на квартири, но ден по – късно подновиха занимания след среща с ръководството на клуба.
[ad id=“218001″]
Мачът ще бъде тежък за нас. Домакините ще играят за първи път на собствения си стадион и това ще ги мотивира допълнително. Мисля, че ще се събере доста публика при откриването на стадиона и ще има атмосфера. Ние ще направим всичко възможно да се представим на ниво след катаклизмите през седмицата. Ще се опитаме да излезем с чест от двубоя и следващата седмица ще видим какво ще се случи“, продължи Илиев.

image0 (9K)

Той изказа разочарование от организаторите на първенството и хората правещи програмата за мачовете.

[ad id=“218001″]
От групата на Верея за двубоя с Витоша отпадат централният защитник Иво Иванов, халфът Милен Танев и крилото Селим Керкар, които доскоро лекуваха контузия и вече тренират, но  на този етап не са готови за игра.

(Visited 12 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!