Верея приема Витоша в битката на аутсайдерите в Първа лига

Верея приема Витоша Бистрица с надеждата да постигне първа победа в първенството, въпреки, че предстоящия двубой на Трейс Арена няма никакво значение за двата отбора. Интересът към двубоя клони към нулата, заради късни час който ще започне – 20, 00  в съботната вечер.
Старозагорският тим отново ще заложи на 7-8 юноши, поради липсата на достатъчно  опитни футболисти, а целта е младоците да придобият опит в елита на българския футбол.
Все пак Верея разполага с едно ядро от опитни играчи, които не са достатъчни отборът да има приличен облик на терена.
На вратата ще е Кацарев, а пред него ще играят в защита капитанът Иво Иванов и юношите Денис Иванов, Веселин Весков и Габриел Желязков. Гъркът Коуроупис е по левия флаг на отбраната.
В халфовата линия хърватинът Бранислав Василиевич ще се опитва да гради атаките на верейци подпомаган от Рюстемов и Маламов, а по крилата ще са Денислав Станчев и другият хърватин Ризванович.
В  миналия кръг срещу Етър дебютиралият начело на тима Иван Вутов започна за първи път през пролетта със стартова единайсеторка, в която бяха включени 8 българи, на старта на пролетта срещу Лудогорец и 11-те титуляри бяха чужденци

image0 (9K)