НАЙ-НОВИ:

Верижна катастрофа в София

Верижна катастрофа между шест коли в неделя вечерта е станала на входа на София, около 19 часа на „Ботевградско шосе”. За щастие, пострадали хора няма, а щетите са материални, информира Нова ТВ.

„Верижната катастрофа стана на „Ботевградско шосе” в посока центъра на града. Оказа се, че причината за инцидента е преминаващо куче. Жената, шофирала автомобила, който е ударил животното, веднага е слязла, за да окаже помощ на пострадалото куче”, обясни Даниела Врачева, участничка в катастрофата .

Равносметката от инцидента е, че сериозно пострадали хора няма.

В болница е откарано едно дете, което не е пострадало, но е с уплах. В една от колите е имало бебе.

До верижния сблъсък се стига, след като куче тръгнало да пресича булеварда. Първата кола, която вижда кучето, набива рязко спирачка. След нея същото действие правят и останалите шест коли, които обаче са с щети от случилото се.

„След като стана катастрофата, всички шофьори и пътуващи започнаха да предлагат помощ на останалите от съседните автомобили. Това до някаква степен ограничи стреса”, добави Врачева.

Органите на реда са работили по произшествието до късно през нощта, обясни потърпевшата. Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Най-нови