Веселин Анчев се сгоди на остров Левкада

Веселин Анчев – звездата на театър „Българска армия“ и познат с образа си на Дичо от хитовия сериал на NOVA “Пътят на честта“, се сгоди за дългогодишната си приятелка Златина.

Актьорът падна на колене пред своята любима на бийч бар с гледка към морето на о. Левкада, а отговорът на учителката по математика, естествено, бил положителен.

image0 (9K)

„Отговорът е „Да“!“, написа Веселин Анчев в личния си профил във Фейсбук и си качи публична снимка, на която целува своята любима. Силуетите на двамата са леко размазани, защото на преден план се вижда годежният пръстен, който Анчев е сложил на безименния пръст на любимата си. Двамата са заедно от няколко години, като всяко лято обичат да почиват край морето, особено в Гърция, информира „Телеграф“.

Веселин Анчев е роден през януари 1979 г. в Русе. Основно и средно образование завършва в родния си град. Участва последователно в две театрални школи в периода 1995 – 1997 г. Първият му опит да учи актьорство в Националната академия през 1997 г. е неуспешен. Отбива военна повинност през 2000 г. като механик водач на бронетранспортьор и през същата година заминава да живее в София, кандидатства в Театралната академия за втори път, но отново неуспешно. Завършва актьорско майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ през 2005 г. в класа на проф. Крикор Азарян и асистент Тодор Колев.

https://www.dunavmost.com/====… https://kupi-sega.bg Бъди оригинален! Интересни подаръци за скъпи хора! КУПИ СЕГА! https://kupi-sega.bg/

(Visited 99 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!