Вижте как се държат освободените висши кадри на досегашната власт – нагло, цинично и без грам извинение

Огромно мнозинство от българските граждани е омерзено от досегашната власт, като то показа това и с гласуването на 4 април.

Страната заради досегашната власт непрекъснато се тресе от скандали.

Некомпетентността, често преминаваща в смайваща и смазваща некадърност на все повече и повече хора на досегашната власт е неподлежащ на обжалване факт.

Корупцията и арогантността на невъобразимо количество представители на досегашната власт станаха любима тема на западните медии, повече от три десетилетия не е имало подобен поток от изобличаващи или осмиващи ни статии в тези медии.

Но вижте как се държат някои от освободените висши кадри на досегашната власт – нагло, без грам извинение, цинично и неразбиращо защо са освободени. А върхът е онази Галя от НАП! Дето не си прекъсна почивката когато изтекоха данните на 5 милиона българи, камо ли пък да си подаде оставката. Тя е типичното лице на ГЕРБ – брутално опериране от чест, достойнство, съвест и морал!!!!

Обърнете внимание и кои са най-яростните защитници на досегашната власт – все хора, които по-рано са плюли по ББ и ГЕРБ, а после са действали по принципа, който един сатирик от късния соц обрисува така – „оцениха ме и се продадох“. Те са страхотна илюстрация на отдавна известната в психологията истина – колкото по-късно са е досетил да се присъедини с корист към една различна вяра даден човек, толкова по-яростен и креслив, по-краен и фанатизиран е той при изповядването и пропагандирането на тази вяра.

Николай Слатински

източник www.dunavmost.com


image0 (9K)