НАЙ-НОВИ:

Висш служител на мобилен оператор е пребит с метални пръти

Зверски е бил пребит в Борисовата градина висш мениджър на А1 . Илия Цветомиров Кусев е бил нападнат от незвестни лица в петък срещу събота миналата седмица, съобщи БЛИЦ.

[ad id=“225664″]

32-годишният мъж е бил жестоко пребит с метални пръти и захвърлен в безпомощно състояние, гласи неофициалната информация.

Кусев е открит в събота сутринта от случайни минувачи, които са подали и сигнал в полицията, разказаха негови приятели. На място е пристигнала и линейка, а заради тежкото му състояние, пребитият веднага е бил транспортиран във ВМА.

В момента той е в реанимацията, предаде Канал 3, позовавайки се на Епицентър.бг.

От Военна болница потвърдиха, че имат пациент на име Илия Кусев, но отказаха повече информация за състоянието му. В същото време лекарите са категорични, че раните по тялото на Илия Кусев показват, че той е бил бит и малтретиран.

[ad id=“263680″]

Според неофициална информация, А1 също се е ангажирала със случая. Илия Кусев е акаунт мениджър в компанията. Той се занимава с корпоративни клиенти и е представлявал компанията в търгове за предоставяне на телекомуникационни услуги на държавни и общински ведомства. ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Най-нови
Left Menu Icon