Владо Пенев се е ошишкал яко

Владо Пенев буквално ще се пръсне, са установили папараците на „Уикенд”. Актьорът е жестоко надебелял, а корема му „върви” преди него с кажи-речи минута. На звездата от „Под прикритие” обаче явно не му пука и на този етап не взима сериозни мерки.

Възпълният корем на Владо издуваше фланелката му, а погледнат отстрани, екранният комисар Попов от „Под прикритие” изглеждаше като Карлсон. Прехвърлилият 60-те артист се пазеше от слънцето с шапка в комуфлажен десен, а на гръб мъкнеше обемна раница. Припомняме, че преди 2 години Владо удари 120 кила, но после, макар и с мъка, успя да смъкне голяма част от наднорменото си тегло. Сега той пак се е ошишкал яко и има нужда от спешна диета.

Странно е когато министър, пък бил той и бивш, ходи по къси гащи в центъра на София. Хората, заемали високи длъжности в държавната администрация, обикновено са облечени с ризи и сака дори в най-големите жеги, но Владо Пенев е изключение от това правило. Той се носи пет за четири и зиме, и лете. Когато температурите са по-ниски, актьорът от Народния театър носи сив размъкнат анцуг, а щом времето се затопли, надява бермуди. Онзи ден например той крачеше покрай бившия хотел „Радисън” пременен с тениска и черни къси гащи, под които се виждаше татуировката на левия му прасец – огромен дракон.

 


image0 (9K)