Внимание: Мамини синчета!

Той е точно като принца от мечтите ти. Нещата между вас изглеждат толкова добре, че направо не ти се вярва, че е истина. Но… той е мамино синче. Оказва се, че във връзката сте трима – той, мама и вие. Безспорно е, че връзката между майката и детето е много силна.

Но какво е да имаш мамино синче до себе си и той да ти е партньор в живота? Те отказват да поемат отговорности, глезят се като малки деца и винаги разчитат някой да свърши работата вместо тях.

Уви, мъжете от определени зодии имат предразположеност към това – да се държат инфантилно и да се допитват и опират на майка си цял живот. Те оборват твърдението, че мъжете са силния пол.

Вижте кои са те:

Близнаци

Те обичат да бъдат детето на мама, въпреки че никога няма да го признаят. За тях е успокояващо да знаят, че винаги ще има някой, който ще им помогне, ако имат нужда. Именно затова и трудно взимат решения, дори и най-дребните. Близнаците разчитат на мама за всичко – да управлява финансите им, да се справя с професионалните и семейните им проблеми.

Рак

Мъжете Раци обожават да получават вниманието и одобрението на майките си. Това, че вече не са във възраст, в която обезателно се нуждаят от нея, не ги притеснява. Нямат против родителите им да им дават пари, както и да се хранят редовно при тях, дори и да не живеят вече заедно. Те нямат думата, но не я искат, защото така са свикнали и така им е удобно.

Козирог

Мъжът Козирог може и да изглежда като семеен тип, но това е така, защото е все още е твърде привързан към майка си. Той слуша винаги мама и търси съвет и решение на проблемите първо от нея. Никога не би застанал зад вас, освен ако мама не одобри това.

Везни

Мъжът Везни обожава мама. Тя е издигната на пиедестал и друга като нея природата никога няма да създаде. Неговата партньорка задължително трябва да прилича на нея. Той постоянно ще дава за пример майка си.


image0 (9K)