Война в семейството на Блатечки! Дъщеря му отказва да общува с Диляна

Драмите в семейството на Асен Блатечки отново се вихрят с пълна сила. След като актьорът се върна при Диляна Попова, отношенията с дъщеря му от първия брак са доста обтегнати. 18-годишната Катерина не понася синеоката моделка и отказва да общува с нея. Въпреки разговорите с баща си, тийнейджърката не искала да склони глава и да се държи приятелски с Попова.

                                                               Красивата дъщеря на Асен Блатечки

Че Катерина не иска да има каквото и да е общо с настоящата жена на баща си се вижда и от профилите в социалните й мрежи, където тя и Попова не са приятелки, не харесват публикациите и снимките си. Дъщерята на Блатечки изпитвала неприязън към Диляна още от дете, когато тежко преживяла раздялата на родителите си заради намесата на моделката, която си спечели славата на разтури-къща.

Въпреки нерзбирателствата Катя, която тази година ще бъде абитуриентка, се държи мило с братчето си Борил и понякога го води на разходки. На гости в новия дом на баща си обаче не ходела, както и на семейни празници, тъй като не желаела да споделя компанията на Диляна, пише „Ретро“.

(Visited 136 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

image0 (9K)