НАЙ-НОВИ:

Всички в „Капките“ пропищяха от Луна

Чалга певицата Луна е аутсайдерът в „Като две капки вода“ още от самото начало на формата. Това разкриха източници от кухнята на шоуто, твърдящи, че положението става все по-нажежено.

На практика г-жа Президент не можела да „мели брашно“ с никого – нито с членовете на журито, нито с участниците. Единствените, които успявали да общуват с нея (по обясними причини), били менторите Етиен Леви и Жоро Низамов.

С абсурдното си и на моменти доста налудничаво поведение, Луна отдръпнала хората от себе си. Тя подхвърляла неуместни забележки към колегите си по време на репетиция, придавала си важности и пред Рачков, Зуека и журито.

Последните вече не се и опитват да скрият отношението си към нея. На всеки лайф се вижда как след изпълнението си, участниците се поздравяват един друг. А единствената, която никой не поглежда, е именно Луна.

Повече от красноречиви са физиономиите на Зуека, Рачков, Фънки и Юлиан Вергов всеки път, когато трябва да разменят реплики с нея. Само Хилда още удържа фронта, с присъщото си възпитание и класа.

Голяма част от зрителите откровено заявяват, че не харесват изпълнителката, а коментарите им са повече от директни.

-->

„Продуцентите какво давате два, три хубави коментара. Защо не показвате и част от останалите. Луна не може да пее. Тя с отрицателна енергия ни натоварва“.

„Много дразнеща. Има поведение на 15-годишна кифла. Не й отива на годините. Да не говорим и за отвратителното й самочувствие“.

„Ужас, това е единственият изпълнител, който не мога да понасям нито в Капките нито някъде другаде… Пълна излагация!!!“, пишат потребители. ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Най-нови