Вслушайте се в интуицията си, погледнете тъмната страна на проблемите

Меркурий в тригон с Юпитер – Много нова информация, разширяване на философските възгледи, появяват се интересни концепции и идеи. Добро време за пътуване.

Луната е в земния знак Козирог до 03:38ч на 30 август

Акцентът пада върху дълга, дисциплината и отговорността. Подходящо време за действия, които се нуждаят от точен и пресметлив разчет. Да се избягва безпорядъка. Звездно време за практичните и разумни хора, но неподходящо за сантименталните. Ограничени са емоциите, а разумът, целесъобразността и практичността излизат на първо място. В отношенията ще се усеща липсата на такт и дипломация.

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката.

Продължава 11 лунен ден до 18:18ч на 29 август (от 17:27ч на 28 август)

Лунната енергия се слива със силите на Земята в този ден в едно цяло и дарява човек с енергия. В него се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Не се препоръчва пасивност и заседнал начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно. В този ден човек може да си взаимодейства със силите на природата, ако знае как. Също така в този период може да получите просветление и разбиране на целта на живота си.

Не рискувайте с нови проекти и избягвайте важни въпроси. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Препоръчително е да се откажете от опериране с големи суми пари, но малките финансови дела ще имат благоприятен изход.

Ден опасен за взаимоотношенията. Да се избягват спорове и скандали. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми. Приемайте ставащото като неизбежна част от съдбата без да се противите.

Енергията на този ден предразполага да се прави добро за другите. Проявата на чувства и внимание към близки или приятели ще помогне да се оправят влошени отношения. В 11 лунен ден се препоръчва да направите неочаквани изненади на близките си хора и да се погрижите за тях.

Бъдете внимателни с режещите инструменти. Паднали на земята в това време вилица или нож предвещават близка опасност.

Подстригването ще освободи излишната негативна енергия.

Заболявания започнали в това време протичат тежко и продължително, трудно се поддават на лечение. Сега можете да правите любов за удоволствие, не сдържайте емоциите.

По време на 11-ия лунен ден се препоръчват очистителни процедури, като например почистване на аурата от негативите чрез измиване, натриване със сол, чрез Рейки, обикаляне около тялото и по чакрите със запалена свещ и други познати ви техники. Ефективно изчистване не само физическо, но и духовно. Можете да четете молитви, мантри. Сложен ден и енергийно много силен, затова нощта ни дава заслужен отдих.

Следва 12 лунен ден от 18:18ч на 29 август до 19:01ч на 30 август.

12 слънчев ден – Свързан е с Луната. Посветен на женското начало, на майчинството. Ден за астрално изчистване и пробуждане на живота. В този ден господстват скрити сили. Благоприятно е за изглаждане на спорове, за оправяне на конфликти, за помирение. Покажете искреност, доброта, миролюбие, милосърдие. Освободете се от емоциите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията.

Вслушайте се в интуицията и винаги обръщайте внимание на тъмната страна на проблемите. В този ден можете да помолите за помощ вашия Ангел-Хранител. Денят е добър за медитация и молитва.

 

(Visited 9 times, 1 visits today)

image0 (9K)