Върбакова, Радева и Ангелкова – най-коментираните жени в България

Собственичката на ЧЕЗ бе подложена на обществена „дисекция“ – от външния вид, през образованието и фирмите. А последните публични прояви на първата дама и министъра на туризма породиха множество дискусии

[ad id=“225664″]

Има дами, които винаги привличат върху себе си погледите – някои с чар, други със стил, трети с поведение, а четвърти просто с присъствието си. Такива жени обикновено се превръщат в любимата тема на обществото – тоалетите, професиите и парите им са предмет на усилени дискусии.

 

Три българки изпъкват като най-коментираните жени в страната ни в момента. Изненадващо обаче те не са свързани с киното, модата или шоу бизнеса като цяло, а с политиката. Ето ги и тях:

Гинка Върбакова – собственичката на фирмата, избрана за купувач на активите на ЧЕЗ у нас, безспорно е сред най-обсъжданите жени у нас момента. Тя бе подложена на обществена „дисекция“ – от външния й вид, през образованието и фирмите й.

Десислава Радева – съпругата на президента Румен Радев повече от година е сред най-коментираните дами у нас. Независимо какво ще облече или ще публикува в социалните мрежи, Радева предизвиква обществена реакция, която изправя едни срещу други нейните почитатели и критици.

Последната й публична проява отново породи дискусия, а причината – изборът й на тоалет. Тя не остана длъжна на критиците си. „Така ли ще оцелеем като нация – ядящи се помежду си? Това ли са ни проблемите? Ако да – с мед да ги намажеш!“, написа Радева в личния си профил във Фейсбук.

Николина Ангелкова – министърът на туризма определено се нареди сред най-обсъжданите жени в момента у нас. Ангелкова се похвали в социалните мрежи, че е била сред гостите на наградите „Оскар“ и публикува свои снимки редом до холивудските звезди.

Източник: Дарик

(Visited 3 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.