В „Безмилостен град“: Агях получава черен плик с отпечатък от червило

Тази вечер в поредния епизод на хитовия турски сериал „Безмилостен град“ Агях се кара на Дженк, че го е излъгал за любовта му към Джемре.

Установява, че двамата младежи са свързани с нещо много силно. Младежът решава да убеди баща си, че наистина е влюбен в Джемре.

Джерен се събужда в хотела и пита Шениз какво ѝ е направила. Баба ѝ е много притеснена и я чака на вратата, когато Шениз я докарва с колата.

Дживан търси майка си и сестрите си. Излиза навън и вижда, че Шениз се прибира. Дамата води Джерен и я предава полузаспала в ръцете на Нериман.

Джерен си спомня какво се е случило в хотела. Тя си мисли, че са махнали бебето ѝ, но когато отива на преглед разбира, че всичко е наред. Тя разбира, че личната ѝ карта я няма. Шениз ѝ я връща, но момичето заплашва, че ще каже всичко на Агях. Шениз обаче е достатъчно хитра и ѝ подарява колие, съобщавайки, че тестът е показвал бащинството на Дженк.

Агях казва на Сехер, че няма доверие на думите на сина си и я моли да разпита дъщеря си.

Шениз е в хотела и се среща с човека, който е трябвало да свърши поставена от нея работа.

Агях получава покана, на която е написана дата и има отпечатък от червило. Поканата е изпратена в черен плик. Същите пликове има в стаята на Недим. Агях е бесен, че не могат да открият изпращача.

Шениз опитва да разбере от Джемре какво са правили двамата с Дженк.

Шениз получава все по-силни лекарства, които да дава на Недим.

Дженк обяснява на Джемре, че се е опитал да спаси и двамата. Подарява ѝ роза, но тя я връща. Шениз и Сехер виждат двамата да си говорят. Шениз показва сцената на Джерен, а Сехер вдига скандал на Дженк.

Джерен настоява Шениз да ѝ даде теста. Домакинята ѝ показва диамантено колие, което е за Джемре. Джерен се кълне, че ще помрачи живота на сестра си.

Джемре принуждава Дженк да говори с Недим.


image0 (9K)