НАЙ-НОВИ:

В „Безмилостен град“ записът стига до Агях

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ Агях е покосен от инфаркт, когато чува началото на записа.

Джемре ядосана се обажда на Недим, за го упрекне, че се е намесил в търсенето ѝ на работа и я е препоръчал. Тя твърдо заявява, че не желае чужда помощ. След като отказва на работодателя, тя се разхожда безцелно и среща Дженк, който с голяма нежност я окуражава, че точно сега е моментът тя да започне на чисто и да осъществи мечтите си. Тактично ѝ припомня за таланта ѝ да пее… И малко по-късно Джемре се озовава в едно заведение, където среща приятелка от родното си място. Тя е музикант, но не е певица, именно затова моли Джемре да работи с нея, защото гласът ѝ е чудесен.

Шениз е неимоверно притеснена от надвисналата над главата ѝ опасност записът да попадне в ръцете на Агях. Тя е решена на всичко и нахълтва в имението, но Агях е предупреден и върви на крачки след нея. Вижда я в кабинета му с плика, в който е записът с гласа на Недим и признанието му, че баща му е изневерил с леля му.

В „Безмилостен град“ върху бюрото на Агях е записът, че Дженк не е негов син

След кратко сборичкване, Агях взима пратката, пуска диктофона,а към тях се присъединяват Недим и Джерен. Не успява обаче да чуе най-важното и припада. Отвеждат го с линейка в болница, а с него тръгват всички присъстващи. Шениз упреква Джерен за състоянието на съпруга си. Тя хвърля обвинението нарочно пред Недим, който е най-притеснен в коридора на реанимацията. Той заплашва жена си, че ако нещо се случи с чичо му, тя ще плаща жестоко. Тя естествено отрича и е убедена, че ще ѝ се размине, тъй като е успяла да изтрие записите от камерите в хотела, където посети червенокосата вещица и я заплаши със записа. Джерен стига до там, че блъфира с твърдението, че единственият, който може да е изпратил записа, е психоложката, на която Недим е разказал всичко.

Агях е добре и му обещават на другия ден да го изпишат. В болницата идват и Джемре, и Дженк. А на Дамла нарочно не казват, тъй като момичето е доста настинало и за нея в къщата се грижи Сехер, която получава по телефона нова молба от Шениз – да намери записа из конака и да ѝ го изпрати по Дживан. Лековерната ѝ сватя тръгва да го търси и го открива в кабинета, после го изгубва, както можете да предположите го намира в баба Нуртен и става ненужно сложно.

Недим вика Оя спешно в болницата. Учудващо лекарката взима вината на Джерен върху себе си, че именно тя е изпратила в имението записа. Недим недоумява и иска да разбере защо, но тя тръгва и му казва, че ще говорят по-късно. Подхвърля му, че времето да отмъсти на Шениз е дошло.

-->

В „Безмилостен град“: Готов си да се върнеш в имението, малък Карачай!

Агях е добре и е преместен в обикновена болнична стая. Там го посещава Дженк и бащата е изключително доволен да види сина си. Но той иска да говори с Недим и тонът му не търпи възражение. Няколко пъти той нарежда на Дженк да се обади на братовчед си.

Автор: ЗАРАТА ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Най-нови