В „Опасно изкушение“ Ендер влиза в грубо отмъщение

Тази вечер в епизода от хитовия, турски сериал „Опасно изкушение“ Зехра първа попада под отмъщението на Ендер.

След бурната със събития и екшън нощ, Алихан и Зейнеп стават все по-близки. Той не пропуска да я навести на работното ѝ място, закачайки я със своите типични, но незлобливи забележки, а нейната искреност и смелост да казва истината в очите избуява с нови размери. Зейнеп подарява на шефа си малко кактусче, около което ръцете им се оказват здраво стиснати…

В „Опасно изкушение“ нещо се случва с Алихан и Зейнеп

Халит и Ендер вече са официално разведени. В конака на Аргун никой и дума не обелва за бившата господарка на дома, но Зехра шета из гардеробната на мащехата си и си избира няколко от нейните чанти и дрехи. На вечеря тя подхваща пред баща си темата за бижутата на Ендер, но той категорично отрязва дъщеря си. Въпреки нескритата радост, че се е отървала от Ендер, Зехра разбира, че Халит ѝ няма никакво доверие.

Йълдъз нервничи, постоянно наднича в телефона си, очаквайки новини от Халит. Oстанала без работа, никак не я свърта на едно място. Момичето решава да се върне като хостеса в заведението, където се запозна с Ендер. Късметът ѝ се отваря и тя може да започне там още на следващия ден.

Ерим се вижда с майка си в едно кафене до училището. Първоначално скрива този факт от баща си, но впоследствие си признава. Халит естествено знае от охраната всичко, но не притиска сина си и остава доволен, когато той споделя.

Джанер отново атакува кака си, карайки я да продадат скъпия диамантен пръстен, който ѝ е останал, за да инвестират парите в общото им бъдеще. Тя не е очарована от това, но в крайна сметка се съгласява. Двамата отиват в нощен клуб, където не се разминава без инцидент.

В клуба е и Алихан, нападнат от една ухажорка, много бързо премахната обаче от Лил, самодоволно настанила се до любимия си. Когато Ендер го вижда, веднага се отправя към неговата маса и докато той ѝ поръчва шампанско, по стълбите слиза Зехра. Разбира се и тя тръгва към тях. С бившата жена на баща си разменят бързи хапливи забележки и когато Зехра се отдалечава, Ендер я спъва. Момичето се просва на пода, а Джанер я снима с телефона си. Ендер злобно просъсква на доведената си дъщеря, че пак е пияна и я наставлява да се прибира вкъщи.

Джанер бърза да изпрати видеото на познат светски репортер. За жълтите издания сензацията определено си струва.

След като прочита статията за случилото се в бара, Халит вдига скандал на дъщеря си.

ЗАРАТА


image0 (9K)