НАЙ-НОВИ:

В „Опасно изкушение“ Ендер е разкрита и нейният свят се сгромолясва

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Опасно изкушение“ самонадеяна и доволна, Ендер тръгва към хотела, в който ще хване мъжа си в изневяра.

Халит слиза на закуска загадъчен, усмихнат и в изключително добро разположение да духа. Той съобщава на семейството, че изпълнява проект, който е много важен за всички тях.

В „Опасно изкушение“ Халит научава за мръсните номера на жена си

Сините очи на Алихан сякаш режат Зейнеп на парченца, след като нейната подопечна асистентка бутва кафето му върху документите, сложени на масата в заседателната зала. Несръчната жена не може да се справи и с елементарни задачи в офиса. Шефът нарежда на момичето то да уволни сътрудничката си. Въпреки вътрешното съпротивление, Зейнеп е наясно, че жената няма да се справи в бъдеще. Веднага след като получава потвърждение, че помощницата е напуснала, Алихан ѝ намира работа във фабрика на свой познат и плаща за лечението на момчето ѝ.

Планът на Ендер започва да се осъществява. Йълдъз ѝ праща СМС с името на хотела и номера на стаята, в която ще се срещне с Халит. Наточена за развръзка в нейна полза, хитрата лисица се качва заедно с адвокатката си и с готовите документи за развод, които се надява уличеният в изневяра съпруг да подпише веднага. Не така се развиват нещата обаче. В стая 1405 Халит е с цяла кавалкада юристи, а от Йълдъз няма и следа. Разобличена и смазана от собствените си интриги, Ендер е принудена да приключи брака си с богатия Аргун, приемайки всички негови условия. Тя още дори не подозира какво ѝ е подготвил Халит…

Бизнесменът нарежда на Саткъ да докара Йълдъз в холдинга.

А Ендер научава по най-болезнения за себе си начин какво е отмъщението на Халит. Неговата власт е безгранична. Той е наредил веднага да блокират кредитните ѝ карти, да не я пускат в семейния палат, бил неин дом допреди няколко часа, отрязан е и достъпът на майката до сина ѝ – специална охрана я чака пред училището на Ерим и я изгонва оттам най-позорно. Не стига това, но в стария беден квартал на Ендер, хората на Халит са наели квартира – единственото място, където тя може да се подслони, останала без никакви средства за преживяване.

В трапезарията, на седналото за вечеря семейство, Халит казва, че Ендер е заминала на пътешествие и затова я няма на масата. Тази новина обаче, ще замести истината за много кратко.

Ендер отива при брат си Джанер и му съобщава, че се развежда с Халит, който ѝ е скроил номер. Използвачът естествено е шокиран, защото е наясно, че при тези обстоятелства и неговото кранче ще пресъхне…

ЗАРАТА ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Коментарите са изключени.

Най-нови
Left Menu Icon